Aangesloten bij

De Betere Schilder keurmerk

Kies ook voor een betere schilder!
U wilt uw huis laten schilderen en denkt dan al snel; welk bedrijf kan ik met een gerust hart aan- en in mijn huis laten werken? Laten we eerlijk zijn, een huis is een kostbaar bezit. Kiest u een schilder die de klus lekker goedkoop en snel geklaard heeft, of….
Advies van de Consumentenbond… Als u echter zekerheid wilt hebben over de geleverde kwaliteit, wijzen we u graag op het onderzoek* van de Consumentenbond: ‘Zoekt u zekerheid, dan kiest u voor de Betere Schilder’. 

Onderzoek wijst bovendien uit dat maar liefst 97% van onze klanten zo tevreden is over de geleverde diensten, dat zij in de toekomst weer zouden kiezen voor een Betere Schilder.

Bovendien scoren de Betere Schilders gemiddeld een 9 voor professionaliteit en klanttevredenheid. Door ons jarenlange streven naar kwaliteit en tevreden klanten, kunt u uw schilderklus met een gerust hart overlaten aan de schilders van Vincent Jansen.

De winterschilder!

De winter staat weer voor de deur. Tijd voor winterjassen, erwtensoep, lange donkere avonden, een knapperend haardvuur, koukleumen, schaatspret en natuurlijk… De Winterschilder! Deze winter kunt u extra voordelig uw schilderwerk laten uitvoeren met …

Meer lezen

Wist u dit al?

Laag BTW tarief Voor schilder-, spuit- en stucwerk aan woningen die meer dan 2 jaar oud zijn, zullen wij u het lage btw-tarief in rekening brengen. Het 9% Btw tarief geldt …

Meer lezen

Tweets