Facebooktwitter
9.6

Ervaringen

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over de uitvoering van onze werkzaamheden. Daarom stellen wij u in de gelegenheid om uw ervaringen te delen en ons tevens een waardering te geven. Met behulp van uw ervaringen krijgen anderen ook een indruk van ons bedrijf.

I.v.m. de nieuwe privacywetgeving (AVG) willen wij u erop attenderen, dat uw gegevens bij ons zorgvuldig en veilig worden verwerkt. Door uw gegevens aan ons te verstrekken verklaart u in te stemmen met onderstaande privacyverklaring.

Privacyverklaring schildersbedrijf vincent Jansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

28 Reacties op Ervaringen

 1. Benno Krabbenborg schreef:

  Deze zomer is ons hele huis van buiten geschilderd door Vincent.
  Omdat hij het al 16 jaar vakkundig heeft onderhouden was het allemaal weer relatief snel gedaan. Alles ziet er weer perfect uit!
  Dank je wel Vincent, we zijn er erg blij mee, en tot de volgende klus!

  • Vincent Jansen schreef:

   Beste familie Krabbenborg,

   Hartelijk dank voor jullie reactie. Ik wil jullie wederom bedanken voor het vertrouwen wat jullie in mij hebben en voor de gezelligheid/gastvrijheid. Wat gaat de tijd toch snel…

 2. Wil Louppen schreef:

  Dank voor je deskundige inzet en betrokkenheid, Vincent.
  Omdat ik ook mijn ex alle goeds toewens, heb ik je werk bij haar aanbevolen. Ze neemt komende week contact met je op.

  • Vincent Jansen schreef:

   Beste heer Louppen, hartelijk dank voor uw reactie. Wij vinden het prettig om te vernemen dat alles naar tevredenheid is verlopen. U bedankt voor uw gastvrijheid!

 3. Ruud Otten schreef:

  Ook hier heeft schildersbedrijf Vincent Jansen weer mooi werk afgeleverd.
  Dank je voor de inzet en tot de volgende schilder klus

 4. Familie van Marle Rheden schreef:

  Vincent Jansen heeft het schilderwerk aan onze dakkapel, windveren en kozijnen prima in orde gemaakt ! We zijn er blij mee. Bovendien heeft hij ons een goed kleuradvies gegeven voor de buitenmuur van ons huis. Kortom: we zijn een tevreden klant ! Dank je wel Vincent, en tot de volgende keer !

 5. y.terwindt schreef:

  Prima werk geleverd naar volle tevredenheid. Vincent kwam naderhand nog even terug om alles na te lopen en de puntjes op de i te zetten en dat gaf me het gevoel dat hij zeer professioneel bezig is met zijn vak en niets aan het toeval over wil laten.
  Bedankt!

 6. Bert Vonk schreef:

  De afgelopen twee jaar hebben wij ons huis buiten en binnen laten schilderen door Vincent Jansen en heeft hij bouwkundig onderhoud voor ons gedaan. Een lekkage waar al vele aannemers hun tanden op stukgebeten hebben heeft hij vakkundig verholpen. Vincent is een breed inzetbare vakman die prima kwaliteit levert, altijd met ons meedacht en waarmee het plezierig samenwerken is.

 7. H.M. de Groot. schreef:

  Wij zijn zeer verast met het mooie resultaat van onze woonkamer, ook de kleur samenstelling op advies van Vincent is zeer mooi. Echt een prettig bedrijf en bedankt voor de fijne samenwerking.

  Hartelijke Groet, Fam. de Groot

 8. S.A.Rooza de Way schreef:

  Wij hebben twee nieuwe ramen laten plaatsen. Het resultaat is prachtig.
  We zijn goed geadviseerd en het is vakkundig uitgevoerd.
  Een prima bedrijf!

 9. Vine schreef:

  Zeer prettig bedrijf! Werkt netjes en heel precies.

 10. Krom schreef:

  Dat was een hele goede keuze van ons. Vakkundig schilderwerk en een hele prettige samenwerking. Een aanrader dus!

De winterschilder!

De winter staat weer voor de deur. Tijd voor winterjassen, erwtensoep, lange donkere avonden, een knapperend haardvuur, koukleumen, schaatspret en natuurlijk… De Winterschilder! Deze winter kunt u extra voordelig uw schilderwerk laten uitvoeren met …

Meer lezen

Wist u dit al?

Laag BTW tarief Voor schilder-, spuit- en stucwerk aan woningen die meer dan 2 jaar oud zijn, zullen wij u het lage btw-tarief in rekening brengen. Het 9% Btw tarief geldt …

Meer lezen

Twitter time-line