Waarmee kunnen wij u van dienst zijn

Wij richten ons op particulieren, VVE’s en zakelijke opdrachtgevers. Kwaliteit is voor ons het streven. Het leveren wat een klant vraagt en dat nog eens overtreffen is volgens ons pas kwaliteit!

”Dat zijn de schilders uit Rozendaal”

Schilderwerk

Een huis dat goed in de verf staat is niet alleen fraai om naar te kijken, maar geeft ook een geruststellende gedachte. Of het nu gaat om een eenmalige schildersopdracht of om planmatig onderhoud, bij ons bent u aan het juiste adres. Uiteraard zijn wij ook binnenshuis actief!

Glaswerk

Heeft u onverwachts ruitschade of wilt u uw woning laten voorzien van isolerende, geluidswerende of inbraakwerende beglazing? Weet dan dat wij voor u klaar staan.

Wand- en plafond afwerking

Naast alle soorten schilder- en glaswerkzaamheden voeren wij ook verschillende wand- en plafond afwerktechnieken uit, zoals:

  • Behangwerk
  • Sauswerk
  • Glasweefsel
  • Glasvlies
  • Diverse structuurverven
  • Stucwerkzaamheden

Bouwkundig onderhoud

Als wij met een opdracht bezig zijn, kan het voorkomen dat er houtrot wordt geconstateerd. Geen paniek! Wij hebben ruime ervaring om dit op de juiste manier te verhelpen. In overleg kan er gekozen worden voor verscheidende reparatiemogelijkheden. Denkt u dan bijvoorbeeld aan gehele vervanging of deelvervanging van houtdelen of een vulmiddelreparatie met een twee componenten houtrotpasta.

Klemmende deuren of ramen? Is uw hang- en sluitwerk nog wel (politiekeurmerk) goed? Ook dit soort werkzaamheden voeren wij uit. Alles in één hand!

Kleuradvies

Kleuren zijn erg bepalend of iets goed uit de verf komt! Een juiste kleurkeuze is dan niet altijd eenvoudig. Wij helpen u graag…. Het is mogelijk om van een bestaand object een visueel beeld te vormen. Dit kan door een digitale foto te laten inkleuren. Wilt u een stap verder gaan en wilt u een interieur advies? Dan kunnen wij u in contact brengen met een aantal enthousiaste stylisten die u graag verder helpen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Onze diensten nog eens op een rij

Binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, enkel glaszetten, ruitschade herstel, isolatieglas, brand-en inbraakwerende beglazing, geluidsisolerende-en figuurglas, behangwerk, glasweefsel en glasvliesbehang, sauswerk, diverse structuurverven, stucwerkzaamheden, plafond- en wandafwerking, plafond- en wand restauratie, betonreparaties, vloercoating, dakcoating, dakgoot coating, gevel- en dakreiniging, metaalconservering, antigraffitisystemen, bouwkundig onderhoud, houtrot herstel en kleuradvies.

 

De Betere Schilder keurmerk

De winterschilder!

De winter staat weer voor de deur. Tijd voor winterjassen, erwtensoep, lange donkere avonden, een knapperend haardvuur, koukleumen, schaatspret en natuurlijk… De Winterschilder! Deze winter kunt u extra voordelig uw schilderwerk laten uitvoeren met …

Meer lezen

Wist u dit al?

Laag BTW tarief Voor schilder-, spuit- en stucwerk aan woningen die meer dan 2 jaar oud zijn, zullen wij u het lage btw-tarief in rekening brengen. Het 9% Btw tarief geldt …

Meer lezen

Tweets